Er du vår nye kordirigent?

Betelkirken Auli søker driftig, engasjert og selvgående kordirigent for våre to kor; Auli Soul Kids (1.-4.klasse), og Auli Soul Children (5.-9.klasse).

Forventet arbeidstid fredager kl. 14-16, i tillegg til noen konserter og arrangementer.

Tiltredelse snarest. Lønn etter avtale.

Betelkirken er en menighet lokalisert på Auli i Nes kommune på Romerike – 45 min togtur fra Oslo S.  Menigheten har et pulserende barne- og ungdomsarbeid, der koraktiviteten for barn har vært populært gjennom mange tiår. Hver fredag blir ca. 50 barn hentet på skolen i buss og tatt med til menighetslokalet der de får mat, har korøvelse og gruppeaktiviteter. Som kordirigent er du musikalsk leder for begge korene, deres øvelser og repertoar i tillegg til å delta på noe konsertvirksomhet i løpet av året. Korene har allerede et repertoar du kan ta utgangspunkt i, men du står fritt til å velge ut ifra egne forslag som også kan passe godt med menighetens tankegods og arbeid.

I tillegg til kordirigenten, vil det være en korleder der som har ansvar for alt det administrative; semesterplaner, informasjonsflyt og medlemslister. I tillegg er det frivillige fra menigheten som hjelper til med mat og aktivitetsgruppene, der de har eget ansvar.

Du får også gratis lunsj om ønskelig.

Dine ansvarsområder:

• Innstudering av sanger og utarbeidelse av musikalsk repertoar

• Delta på noen opptredener og konsertvirksomhet i løpet av året

Du har følgende kvalifikasjoner og egenskaper

• Erfaring som barnekordirigent er ønskelig

• Pålitelig og pliktoppfyllende

• Liker å jobbe med barn i alle aldre

• Engasjerende og positiv

• Løsningsorientert

Har du spørsmål om stillingen kan du kontakte Bård Bratlie: 9887 5842.

Søknad med CV og minst en referanse sendes til pastor@betelkirken.no

Betelkirken Auli, Aulivegen 2

Betelkirken Årnes, Salemsvegen 16