tentroFacebookbanner3_edited.jpg

Påmelding for 2008-kullet* er nå åpen!

TentroLogo_rund_gul.png

Påmelding til Tentro 22/23 må gjøres av foresatte sammen med eleven i skjemaet nederst på siden her.

PS. Når påmeldingen er gjort så er det viktig at foresatte melder seg inn i facebookgruppen Tentro22/23 - den er allerede aktiv. All informasjonsflyt skjer i det forumet. Klikk her når du har registrert deg, så kommer du rett til gruppen. (Lurt at begge foresatte melder seg inn. Har ingen av foresatte facebook så gi beskjed om dette pr 98875842 etter registrering).

(* tilhører du årskullet 2007 og ikke fått konfirmert deg ennå så kan du også melde deg på)

Påmelding for høstens Tentroelever er i gang.

Dato for selve høytidsdagen blir annonsert over sommeren.

Ledere blir Emilie og Martin Netskar.

Tentro er et frikirkelig konfirmanttilbud til deg som er på 9. trinn.

Vi har faste samlinger annenhver fredagskveld hvor vi går igjennom et eget

Tentro-opplegg som leder opp mot en stor markering i mai i Betelkirkens lokaler på Auli. Vi vil som tidligere ha et samarbeid med Tentro i Sentrumkirken Strømmen.

Samlingene vil foregå vekselvis i Betelkirken på Auli og Sentrumkirken på Strømmen.

TEMAER I LØPET AV ÅRET:

1. Gud. En far som ønsker kontakt.

2. Jesus. En Gud her nede.

3. Den hellige ånd. Vår hjelper.

4. Redningsoppdraget. Hvorfor kom egentlig Jesus?

5. Tro og tvil. Gode svar på gode spørsmål.

6. Bønn. Å prate med Gud.

7. Bibelen. En kjærlighetshistorie.

8. Jesus først. Å leve for noe større enn seg selv.

9. Identitet. Hva speiler du deg i?

10. Ekte kjærlighet. Å elske Gud, andre og seg selv.

11. Sex. Hva er greia?

12. En urettferdig verden. Ingen kan hjelpe alle, men alle kan hjelpe noen.

13. Kirke. Verdens håp.

14. Gi det videre. Jesus synlig for alle.

15. Viktige valg. Det er nå det begynner.

Deltakeren trenger ikke ha medlemskap i en frikirkelig menighet eller tilhøre en kristen sammenhengfor å være med på tentro. Dette er åpent for alle - men med et tydelig Bibelsk fokus. Vi ønsker å gi tenåringene et solid grunnlag til å ta egne valg når det gjelder sin tro. I en tentrogruppe skal det være rom for å stille spørsmål, undre seg og dele fra sin hverdag. Og vår bønn er at de får se hvem Jesus er og oppleve livet med Ham.

Elevene får være med på ulike aktiviteter, og ikke mist den høytidlige feiringen i mai. Datoene for samlingene og aktivitetene i gjennom perioden blir kunngjort før sommerferien.

Tentroelevene må i løpet av perioden være med på noen obligatoriske gudstjenester (Familiesøndager en gang i måneden ca.). De får også tilbud om å ta nattverd. Om tentroelever ytrer ønske om å bli døpt i løpet av perioden, vil det bli gitt mulighet for det, men det er ingen krav om å være døpt for å bli tentroelev hos oss.

Har du noen spørsmål og lurer litt?

Ikke nøl med å ta kontakt:

Bård Bratlie: 98875842

Registrering av Tentroeleven