PÅSKELEIR 22
8-13 april

For ungdom fra 7. klasse og oppover!
Årets leir er på Storstua, Røyken. Det blir buss fra Betelkirken.
Ikke nøl - meld deg på i dag og få best pris før 1. mars.

Priser:
2650 kr (Siste frist 25. mars)

Alle menighetens ungdommer støttes med 1000 kr! (Les mer om dette lenger ned).
Klikk på linken under og meld deg på, der stå all info om hvor, når og hvordan.

Påmelding og info klikk her

Menighetens ungdommer (og deres familie eller venner med tilknytning til Betelkirken og altså ikke en av de andre menighetene som arrangerer leiren) får tilbakebetalt 1000 kr pr påmelding. Du bruker påmeldingslinken, betaler full pris ved påmeldingen, når det er gjort sender du navn og info med kontonummer på deltaker til martin.netskar@betelkirken.no, og vil få tilbakebetalt 1000 kroner i etterkant av leiren.

EXALT-logo-svart.png

Vi tror på Guds livsforvandlende nærvær, vi tror på fellesskap der vi bærer hverandres byrder og deler hverandres gleder, og vi tror at alle som vil kan bidra i det store misjonsoppdraget. Vi samles hver fredag kveld kl 20.00 til samlinger der vi blir bedre kjent, tilber Gud sammen og hører Hans ord. Vi er stolte av å være en del av Betelkirken Auli, og vi ønsker at dette skal være et trygt sted for ungdommer rundt om på øvre romerike. Du er hjertelig velkommen. Håper vi sees!

Våren 2021

Uforutsigbare tider til tross, programmet for Exalt finner du under fredagene her

Henrik Sverdrup.jpg

Henrik Sverdrup, ungdomsleder

Oppdateres*

Church merch

Kjøp våres helt egne klær.

Vi selger hettegensere og t-skjorter med Exalt logo i både hvit og grå.

Ta kontakt med Henrik Sverdrup

Bli med

Liker du å drive med film & bilder, snakke med mennesker, underholde, lage mat, synge,

styre teknikk eller noe helt annet? Da vil vi gjerne ha deg med i en tjeneste.

Å ha en tjeneste skaper engasjement og eierskap til det vi driver med,

men det er også en fin måte å bli kjent med folk.

På Exalt er terskelen veldig lav for å kunne være med i en tjeneste og

vi har mange ulike tjenester man kan være med i og bidra i.

Påskeleir

26.- 31. mars 2021

*tema kommer

PRISOVERSIKT

Mer info kommer.

Ungdomsarbeidene i Sentrumkirken Strømmen, Betel Auli og Filadelfia Rælingen har nå gått sammen om å lage nok en fantastisk påskeleir. Leiren er for ungdommer fra 7. klasse og oppover.

Dette blir noen uforglemmelige dager på Storstua Røyken, som du neppe vil gå glipp av! Leiren byr på god undervisning, nye venner, gamle venner, Jesus og sånt, gruppesamtaler, seine kvelder, uteaktiviteter, og ikke minst så god mat at selv Gordon Ramsey blir sjalu!

En typisk dag på leir kan se slik ut:

Frokost, morgensamling, dagens aktivitet (rebus, konkurranse, etc...), lunsj, fritid, middag, kveldssamling, kveldsmat, og fellesleker i peisestua.

Prisen inkluderer:

- Buss tur-retur med avreise fra Betel Auli eller Sentrumkirken Strømmen.

- Overnatting fem netter på hotell

- Fire måltider daglig

- Ulike daglige aktiviteter.